• Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα

Χαρακτηριστικα και οφελη

ΣΤΑΜΠΩΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Τι εΙναι το σταμπωτο δΑπεδο

Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Μπορεί να προσομοιώσει πολλές επιφάνειες όπως σχιστόλιθος, πέτρα, τούβλο, λιθόστρωτο, ακόμη και ξύινες σανίδες, πάντα όμως με την ανθεκτικότητα που παρέχει το τσιμέντο. Επιπλέον μπορεί να ενσωματώσει και την ενδοδαπέδια θέρμανση έτσι ώστε να προσδώσει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο εσωτερικό του κτηρίου.

Σταμπωτό δάπεδο

 

Γιατι να χρησιμοποιησετε σταμπωτο δαπεδο

Τα παραδοσιακά συστήματα επίστρωσης όπως η φυσική πέτρα και οι πλάκες έχουν συχνά προβλήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όπως η κίνηση του εδάφους, τα βρύα, οι λεκέδες και τα ζιζάνια. Ένα σύστημα σταμπωτού δαπέδου εξαλείφει πολλά από τα προβλήματα αυτά, λόγω της μονολιθκής δομής του αλλά και της ποιότητας του με την οποία αυξάνεται η αντοχή στην τριβή και σφραγίζεται η επιφάνεια του εδάφους. Το σταμπωτό δάπεδο έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο και διατηρεί την καλή κατάστασή του για πολλά χρόνια.

Σταμπωτό δάπεδο

 

Εκφραστε την προσωπικοτητα σας

Συνδυάζοντας χρώματα, υφές, σχήματα και μοτίβα μπορείτε να φέρετε τον προσωπικό σας χαρακτήρα στο δάπεδό σας. Χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και την καλλιτεχνική σας διάθεση θα είστε σε θέση να αναδείξετε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού σας με τρόπο είτε κλασσικό, είτε μοντέρνο και σύγχρονο. Το σταμπωτό δάπεδο είναι η επιλογή των ανθρώπων με δημιουργικότητα και υψηλές προσδοκίες

Σταμπωτό δάπεδο

 

Συνεργασια με την φυση

Το σκυρόδεμα, είναι ένα βιώσιμο οικοδομικό υλικό που έχει πολύ μικρή επίπτωση στο περιβάλλον σε σύγκριση με άλλα οικοδομικά υλικά. Άμμος, τσιμέντο, αδρανή υλικά και νερό είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σκυροδέματος. Το μόνο που προσθέτουμε είναι χρώμα, υφή και δημιουργικότητα για να το κάνουμε πιο ευχάριστο αισθητικά. Η κατασκευή με σκυρόδεμα είναι μια δημιουργική πινελιά για τον χώρο σας και ταυτόχρονα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον