• Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα

Προιοντα

Σταμπωτο δαπεδο

Colour-Hardener 

Colour Hardener

Colour Hardener σταμπωτου δαπεδου

Το σκληρυντικό χρώματος εφαρμόζεται πάνω σε νωπό σκυρόδεμα και αυξάνει την αντοχή της επιφάνειας στην τριβή. Διατίθεται σε 24 αποχρώσεις, 

   
 Powder-release-agent

Powder release agent

Powder release agent για σταμπωτα δαπεδα

Το Powder release agent είναι μια αντικολλητική αδιάβροχη χρωματισμένη σκόνη η οποία διευκολύνει το καλούπωμα δημιουργώντας μια διαχωριστική μεμβράνη ανάμεσα στο σκυρόδεμα και στις στάμπες

   
Ideal-Sealer

Ideal Sealer

Είναι μια διαφανής ρητίνη η οποία σκληραίνει και στεγανοποιεί. Είναι ανθεκτικό στις λιπαρές ουσίες και την σκόνη, διεισδύει βαθιά μέσα στο δάπεδο καθιστώντας το αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία, τις υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες και την παγωνιά.

   
Ideal-Fibre

Ideal Fibre

Ινες πολυπροπυλενιου

Προσθέτοντας ίνες πολυπροπυλενίου στο σκυρόδεμα κατά την διάρκεια της μίξης εξαλείφεται η πιθανότητα να εμφανιστούν ρωγμές και σκασίματα κατά την διάρκεια των πρώτων 24 ωρών.

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον