• Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό
  • Δάπεδο με ψεκασμό

Χαρακτηριστικα και οφελη

ΔΑΠΕΔΟ με ψεκασμο

Τι εΙναι το δΑπεδο με ψεκασμο

Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα ειδικά διαμορφωμένων μεταλλικών αλάτων και οξέων υπάρχει η δυνατότητα να χρωματίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια τσιμέντου, ακόμη και την πιο σκληρή.

Δάπεδο με ψεκασμό

Γιατι να χρησιμοποιησετε δαπεδο με ψεκασμο

Το δάπεδο με ψεκασμό αποτελεί την λύση σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Το υλικό που χρησιμοποιείται σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο φυσικά χρώματα για να αναδείξετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Χρησιμοποιήστε το σύστημα ψεκασμού για να χρωματίσετε το δάπεδό σας ή για να προσθέσετε όμορφα σχέδια σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε.

καλλιτεχνικα σχεδια και εφε

Ο ψεκασμός του δαπέδου μπορεί να συνδυαστεί με μια ευρεία πιοικιλία συστημάτων της ΔΟΜΕΙΝ Works όπως το σταμπωτό δάπεδο, το σταμπωτό τοίχου και οι τεχνητοί βράχοι. Χρησιμοπιώντας κατάλληλες τεχνικές εφαρμογής μπορούν να επιτευχθούν πολλά καλλιτεχνικά σχέδια και εφέ.

Δάπεδο με ψεκασμό

νεα κατασκευη και ανακαινηση

Το σύστημα ψεκασμού δαπέδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νέα κατασκευαστικά έργα ή στην ανακαίνηση παλαιλων επιφανειών. Δημιουργώντας ένα βαθύ και μακράς διαρκείας σταθερό χρώμα σας προσφέρονται απεριόριστες επιλογές για παλιές και νέες κατασκευές.

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον