• Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα

Χρωματολογιο

Σταμπωτο δαπεδο

Σκληρυντικο χρωμα

Το σκληρυντικό χρώμα εφαρμόζεται στην επιφάνεια του σταμπωτού δαπέδου όταν αυτό είναι ακόμη νωπό. Η επίστρωση αυτή χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αντοχή του δαπέδου στην τριβή και στα χτυπήματα. Η ΔΟΜΕΙΝ works συνιστά πάντα να γίνονται δοκιμές για να επιλεγεί ο σωστός χρωματισμός ειδικά όταν συνδυάζεται με διαφορετικής απόχρωσης αντικολλητικό.

Σκληρυντικό χρώμα

Αντικολλητικη σκονη

Η αντικολλητική σκόνη είναι ένα υλικό που εφαρμόζεται πάνω από την επιφάνεια του χρωματισμένου σκυροδέματος πριν από τη διαδικασία της αποτύπωσης του σχεδίου και έχει τρεις λειτουργίες. Πρώτον λειτουργεί ως ενδιάμεσος ανάμεσα στο σκυρόδεμα και στο επιθυμητό σχέδιο τυπώματος, δεύτερον σε συνδυασμό με το σκληρυντικό χρώμα δίνουν μια ρετρο - φυσική εμφάνιση στην υφή του δαπέδου και τρίτον η ιδιότητά της να απωθεί το νερό, βοηθάει  στο να στεγνώσει το σκυρόδεμα μέσα σε 24 ώρες.

Αντικολλητική σκόνη

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον