• Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου
  • Σταμπωτό Τοίχου

Χαρακτηριστικα και οφελη

ΣΤΑΜπωτο τοιχου

Τι εΙναι το σταμπωτο τοιχου

Το Σταμπωτό τοίχου είναι ένα πλήρως τεχνητό σύστημα για επίστρωση σε κάθετες επιφάνειες. Είναι φτιαγμένο από επιλεγμένη άμμο υψηλής ποιότητας, τσιμέντο Portland και ειδικά πολυμερή χημικά και προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά σε κάθε κάθετη εφαρμογή.

Γιατι να χρησιμοποιησετε το σταμπωτο τοιχου

Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε την όψη φυσικής πέτρας, σχιστόλιθου, τούβλου ή ακόμη και ξύλου. Είναι ιδανικό για τοίχους, κολώνες, πλαίσια παραθύρων καθώς και εσοχές που περιβάλλονται από άλλα υλικά και σε συνδυασμό με τους διάφορους χρωματισμούς σας προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για τις επιφάνειές σας.

Σταμπωτό τοίχου

εσωτερικοι και εξωτερικοι χωροι

Το Σταμπωτό Τοίχου έχει διαμορφωθεί είτε για εσωτερική είτε για εξωτερική εφαρμογή σε οποιοδήποτε στερεό υπόστρωμα. Μόλις εφαρμοστεί μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας σχήματα, να δώσετε την υφή που θέλετε και να ολοκληρώσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Επίσης χρησιμοποιώντας τα ειδικα εργαλεία γλυπτικής της εταιρείας μας, την επόμενη μέρα της εφαρμογής, μπορούμε να προσθέσουμε καθαρές και ευκρινείς λεπτομέρειες στον τοίχο σας.

Σταμπωτό τοίχου

προσιτη φυσικη εμφανιση

Τα παραδοσιακά υλικά τοιχοποιίας μπορεί να είναι ακριβά ειδικά όταν πρέπει οι τοίχοι να χτιστούν με καμπύλες. Οι ευθείες γραμμές ή οι καμπύλες στο Σταμπωτό Τοίχου μπορούν να δημιουργηθούν με μικρές ή με μεγάλες πέτρες χωρίς αυτό να έχει κάποια πίπτωση στην απόδοση ή στο κόστος.

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον