• Micro-Topping
  • Micro-Topping
  • Micro-Topping
  • Micro-Topping
  • Micro-Topping
  • Micro-Topping
  • Micro-Topping

Χαρακτηριστικα και οφελη

Micro-topping

Τι εΙναι το micro-topping

Το Micro-Topping είναι ένα τροποποιημένο πολυμερές στρώμα επίστρωσης βασισμένο στο τσιμέντο το οποίο έχει σχεδιαστεί για χρήση σε πολλαπλές εφαρμογές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις φθορές και η ιδιότητα της προσκόλλησης που έχει, δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως το σκυρόδεμα, ο χάλυβας και το ξύλο.

Micro-Topping

Γιατι να χρησιμοποιησετε το micro-topping

Το Micro-Topping  μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους για την υλοποίηση διάφορων απαιτήσεων επίστρωσης και δαπέδωσης. Είναι τέλειο για την ανακαίνηση παλαιού σκυροδέματος ή για το φινίρισμα επιφανειών καινούριων κατασκευών.

εξαιρετικεσ ιδιοτητεσ προσκολλησησ

Το σύστημα Micro-Topping έχει εξαιρετικές ιδιότητες προσκόλλησης και έτσι με την κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας ενσωματώνεται με όλα σχεδόν τα στερεά υποστρώματα. Παράγεται με υβριδικά EVA συμπολυμερή που του δίνουν την ευελιξία να πέρνει την μορφή του υπάρχοντος υποστρώματος. 

Micro-Topping

δαπεδα και τοιχοι

Το Micro-Topping είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα συτήματά μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και κάθετα επιτρέποντας στους τοίχους και τα πατώματα να έχουν συνέχεια στον σχεδιασμό και στην εμφάνιση.

Micro-Topping

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το Micro-Topping προστατεύει τις επιφάνειεσ από σκασίματα λόγω του ψύχους ή τη διάβρωση από την αλμύρα, έχει υψηλή αντοχή στην τριβή, κάμψη και θλίψη ιδιότητες που το καθιστούν το τέλειο προϊόν για την ανακαίνση του σκυροδέματός σας.

δειτε επισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

ΔΟΜΕΙΝ Works
Διακοσμητικά Δάπεδα
 
Αλέξανδρος Γεωργιάδης
6974724482
2382020000
Αξός Γιαννιτσών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

Facebook Twitter Youtube
Linkedin Google Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Icon Αμμεση ανταποκριση
σε ολη την Ελλαδα
Icon Ταχυτητα στην εξυπηρετηση
Icon χρησιμοποιουμε
πιστοποιημενα υλικα
Icon Φιλικα
προς το περιβαλλον